Koude handen en vingers tijdens bureau werkzaamheden

Koude handen en vingers tijdens bureau werkzaamheden

Veel mensen hebben regelmatig last van koude handen tijdens het werken achter de computer. Doordat uw handen relatief weinig bewegen (buiten het toetsenbord- en muisgebruik om) verslechtert de doorbloeding  wat koude handen tot gevolg heeft.

Nu kunt u natuurlijk een warme trui aantrekken, een kopje koffie of thee nemen om uw handen op te warmen of de thermostaat een graadje hoger zetten. Maar een veel betere oplossing is de aanschaf van een elektrisch verwarmde onderlegger voor op uw bureau.

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger is een nog relatief nieuw product. Hij functioneert als bureaubeschermer en als schrijfondergrond en is voorzien van een verwarmingselement die over de gehele oppervlakte heerlijk warm wordt. De behaalde temperatuur van 35-40 °C is warmer dan de lichaamstemperatuur, waardoor het aangenaam aanvoelt. Ook na het uitzetten van de bureau-onderlegger blijft de warmte nog enige tijd voelbaar. De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger geeft uw werkplek niet alleen een comfortabele temperatuur, maar geeft uw bureau ook een mooie uitstraling.

 

ONDERZOEK VAN DE OMGEVINGSTEMPERATUUR

Onderzoek maakt duidelijk dat bij gezonde proefpersonen de temperatuur in de hand waarmee ze hun computermuis bedienen lager is dan in de andere hand. En hoe kouder de omgeving, des te lagere temperaturen er gemeten worden in arm, hand en vingers. De temperatuur is dus iets om op te letten als je problemen met armen, nek en schouders wilt voorkomen.

Nader onderzoek toont aan dat bij het werken op een verwarmde ondergrond de temperatuur in de `muisarm` minder afnam dat bij andere ondergronden.

Door het gebruik van de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger van De WarmeMat is warmte in direct contact met de onderarm, die het doorgeleid naar de rest van het lichaam. Een eigen `kachel` op het bureau dus, waardoor de thermostaat wellicht wat minder hoog kan worden ingesteld.

Zie het artikel/onderzoek van het AMC

https://www.amc.nl/…/Nieuwsoverzicht/Nieuws/Warmpjes-achter…

 

DE WARMEMAT HEEFT HIERVOOR HET PERFECTE PRODUCT

De WarmeMat produceert en levert de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger en verwarmde muismat waardoor u een `privé-kachel` op kantoor heeft. Nooit meer last van koude handen. Heeft u last van stramme of koude vingers, rsi-klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud, dan kunt u hier tevens baat bij hebben. Warmte heeft immers een ontspannende invloed, bevordert de doorbloeding en daarmee ook het spierherstel.

Nooit geen koude handen meer met de  elektrisch verwarmde bureau-onderlegger van De WarmeMat. De meest eenvoudige en effectieve manier om uw handen te warmen. De infraroodverwarming kan spierpijn en pijn in de gewrichten verlichten. Daarbij is de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger voordelig in aanschaf en in stroomverbruik.

Een duurzaam ergonomisch product voor werknemers op kantoor, waardoor ziekteverzuim kan afnemen.

 

PRODUCT INFORMATIE

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger wordt geproduceerd en geleverd door De WarmeMat en is voorzien van een over het gehele oppervlak geïntegreerd infrarood verwarmingselement dat goed is geïsoleerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger kan zo op het stopcontact (230 volt) worden aangesloten door een Europees stekkersnoer (2 m) dat is voorzien van een aan/uit-schakelaar.

Het standaard formaat is 650 x 450 mm, waardoor het op ieder bureau kan worden neergelegd.

Vervaardigd uit duurzaam kunstleder.

Leverbaar in verschillende kleuren, onder andere bruin en zwart.

 

Vanaf 10 stuks kan de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger worden voorzien van een eigen merknaam met logo in zeefdruk of blinddruk.

 

 

Bureau voorzien van de verwarmde onderlegger.

Bureau voorzien van de verwarmde onderlegger.