Vernieuwde website www.dewarmemat.nl

Vernieuwde website www.dewarmemat.nl

De website van De WarmeMat™ is vernieuwd

De WarmeMat™ heeft een verbeterde en overzichtelijke website sinds 11-11-2017

Uiteraard met dezelfde fantastische producten en meer...

De WarmeMat™ produceert en levert verschillende elektrisch verwarmde matten

Waarom een verwarmde bureau mat?

Veel mensen hebben regelmatig last van koude handen tijdens het werken achter de computer. Doordat uw handen relatief weinig bewegen (buiten het toetsenbord- en muisgebruik om) verslechtert de doorbloeding wat koude handen tot gevolg heeft.

Nu kunt u natuurlijk een warme trui aantrekken, een kopje koffie of thee nemen om uw handen op te warmen of de thermostaat een graadje hoger zetten. Maar een veel betere oplossing is de aanschaf van een elektrisch verwarmde onderlegger voor op uw bureau. 

Met de verwarmde bureau-onderlegger van De WarmeMat™ heeft u heerlijke warme handen; huiswerk maken doe je nu met meer plezier!

De infraroodverwarming kan spierpijn en pijn in de gewrichten verlichten. Daarbij is de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger voordelig in aanschaf en in stroomverbruik.

 

Heeft u last van stramme of koude vingers, rsi-klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud, dan kunt u hier tevens baat bij hebben. Warmte heeft immers een ontspannende invloed, bevordert de doorbloeding en daarmee ook het spierherstel.

Een duurzaam ergonomisch product voor werknemers op kantoor, waardoor ziekteverzuim kan afnemen.

 

Product informatie

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger wordt geproduceerd en geleverd door De WarmeMat™ en is voorzien van een over het gehele oppervlak geïntegreerd infrarood verwarmingselement dat goed is geïsoleerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger kan zo op het stopcontact (230 volt) worden aangesloten door een Europees stekkersnoer (2 m) dat is voorzien van een aan/uit-schakelaar.

Het standaard formaat is 650 x 450 mm (46W), waardoor het op ieder bureau kan worden neergelegd.

Vervaardigd uit duurzaam kunstleder.

Leverbaar in verschillende kleuren, onder andere bruin en zwart.

 

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger is voorzien van een over het gehele oppervlak geïntegreerd infrarood verwarmingselement. De bureau-onderlegger voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. De bureau-onderlegger kan eenvoudig op het stopcontact worden aangesloten door een Europees stekkersnoer (2 m) dat is voorzien van een aan/uit-schakelaar.


Laat een reactie achter