Over ons

De WarmeMat™ is een Nederlands bedrijf dat stijlvolle en comfortabele werkplek-producten ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt. Met als doel om een gezonde, inspirerende en duurzame werkomgeving thuis of op kantoor te creëren. Je bent op je best wanneer je je warm en comfortabel voelt.

De WarmeMat™ voor uw comfort!

Duurzaam verwarmen vinden wij van De WarmeMat™ ook erg belangrijk! Onze missie is het verkoelen van de planeet terwijl we mensen verwarmen. De energiekosten verlagen door het energieverbruik te verminderen. Geen verspilde energie of nare uitstoot en met een lagere energierekening hou je meer centen in je portemonnee.

Sociaal ondernemen en bijdragen aan een betere maatschappij, daar helpen wij een handje bij.

Maar Wie zijn Wij?

In 2014 is Delilah Alsemgeest begonnen met het bedenken en ontwikkelen van De verwarmde bureau onderlegger

De WarmeMat™ produceert en levert de elektrisch verwarmde bureau onderlegger als eerste in de EU en heeft deze geïntroduceerd in de verwarming en kantoorbranche.

Met dit product is het allemaal begonnen en inmiddels meerdere eigen producten in ons assortiment. In ons atelier gelegen in het Westland worden de producten van het eigen merk De WarmeMat™ geproduceerd. Alles is handwerk en gemaakt in Nederland!

Ook zijn wij leverancier van andere producten van verschillende merken.

In ons assortiment zijn er flink wat producten bijgekomen en dit gaan wij nog verder uitbreiden met geweldige producten nadat we deze zelf getest hebben.

De Webshop van De WarmeMat™ is dé online shop voor het bestellen van hoogwaardige en comfortabele producten.

Een Warme groet,

Team De WarmeMat™

De WarmeMat