De WarmeMat™ tegen RSI klachten

De WarmeMat™ tegen RSI klachten

Last van RSI en pijnlijke handen?

De WarmeMat™ vs RSI

Heeft u last van stramme of koude vingers, RSI -klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud, dan kunt u hier tevens baat bij hebben.

 

De WarmeMat™ vs RSI

De warmte van de verwarmde bureau-onderlegger heeft immers een ontspannende invloed, bevordert de doorbloeding en daarmee ook het spierherstel.

Nooit meer koude handen meer met de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger van De WarmeMat­™. De meest eenvoudige en effectieve manier om uw handen te warmen. De infraroodverwarming kan spierpijn en pijn in de gewrichten verlichten. Daarbij is de elektrisch verwarmde bureau-onderlegger voordelig in aanschaf en in stroomverbruik.

Een duurzaam ergonomisch product voor werknemers op kantoor, waardoor ziekteverzuim kan afnemen.

 

Warmpjes achter uw bureau

De temperatuur van de werkomgeving zou weleens een grote rol kunnen spelen bij het ontstaan van langdurige klachten in armen, nek en schouders. Veel beeldschermwerkers klagen over koude handen. Daarnaast zijn er talloze mensen met RSI -klachten die last hebben van hetzelfde verschijnsel. Dat zou te maken kunnen hebben met een verminderde doorbloeding in de arm, iets wat al snel optreedt bij het werken met de computer.

 

Onderzoek van de temperatuur

Onderzoek maakt duidelijk dat bij gezonde proefpersonen de temperatuur in de hand waarmee ze hun computermuis bedienen lager is dan in de andere hand. En hoe kouder de omgeving, des te lagere temperaturen er gemeten worden in arm, hand en vingers. De temperatuur is dus iets om op te letten als je problemen met armen, nek en schouders wilt voorkomen.

Nader onderzoek toont aan dat bij het werken op een verwarmde ondergrond de temperatuur in de `muisarm` minder afnam dat bij andere ondergronden.

Dat blijkt uit onderzoek van Eline Meijer van het Coronel Instituut afdeling Gezondheidkunde van de Universiteit van Amsterdam.

[blockquote]Koude handen kunnen te maken hebben met een verminderde doorbloeding in de arm, iets wat snel optreedt bij het werken met de computer.

Meijer zette gezonde proefpersonen twintig minuten lang aan het werk achter de computer. Zij werkten met een warmte-isolerende muismat, een gewone muismat en een kaal werkblad. In het eerste geval koelde de ’muisarm’ minder snel af.

Een grote isolerende muismat voorkomt een koude muishand en draagt daarmee bij aan extra comfort. Het tegengaan van koude handen kan preventief werken tegen rsi-klachten.

Een warme muismat zou de oplossing zijn 

Eline Meijer – Coronel instituut[/blockquote]

 

Door het gebruik van de (elektrisch) verwarmde bureau-onderlegger van De WarmeMat is warmte in direct contact met de onderarm, die het doorgeleid naar de rest van het lichaam.

Geen koude handen meer!

De WarmeMat™ produceert en levert de verwarmde bureau-onderlegger waardoor u een `privé-kachel` op kantoor heeft. Nooit meer last van koude handen. Een eigen `kachel` op het bureau dus, waardoor de thermostaat wellicht wat minder hoog kan worden ingesteld.

PRODUCT INFORMATIE

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger wordt geproduceerd en geleverd door De WarmeMat™ en is voorzien van een over het gehele oppervlak geïntegreerd infrarood verwarmingselement dat goed is geïsoleerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.

De elektrisch verwarmde bureau-onderlegger kan zo op het stopcontact (230 volt) worden aangesloten door een Europees stekkersnoer (2 m) dat is voorzien van een aan/uit-schakelaar.

Het standaard formaat is 650 x 450 mm, waardoor het op ieder bureau kan worden neergelegd.

Vervaardigd uit duurzaam kunstleder.

Leverbaar in verschillende kleuren, onder andere bruin en zwart.

 

Vanaf 10 stuks kan de verwarmde bureau-onderlegger worden voorzien van een eigen merknaam met logo in zeefdruk of blinddruk.

blinddruk

Laat een reactie achter