Thuiswerken met Kou

Thuiswerken met Kou

Thuiswerken met De WarmeMat™

Steeds meer mensen werken tegenwoordig vanuit huis, daarom is het belangrijk om ook thuis een comfortabele werkplek te hebben. Met een elektrisch verwarmde bureau mat of een warme voeten mat van De WarmeMat™, maak je niet alleen jouw werkplek een stuk warmer en comfortabeler, maar het ziet er ook nog eens mooi uit! De verwarmde bureau onderlegger heeft een functioneel en stijlvol design en past daardoor perfect op jouw bureau.

Toch naar kantoor? De warmteproducten zijn natuurlijk ook geschikt op kantoor, de verwarmde muismat is heel makkelijk om mee te nemen, deze past makkelijk in een laptop tas.
 

Infrarood technologie verlicht pijn

Last van stramme of koude vingers, rsi-klachten of reumatische gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artritis, artrose of het fenomeen van Raynaud, dan kunt u hier tevens baat bij hebben. De infrarood verwarming van onze warmteproducten stimuleert de bloedsomloop en ontspant de gewrichten en spieren.

Warmte heeft immers een ontspannende invloed, bevordert de doorbloeding en daarmee ook het spierherstel.

Bespaar energie

De infrarood technologie van De WarmeMat™ is duurzaam en verwarmt mensen, niet de planeet. Door direct mensen te verwarmen, hoeft er niet een hele ruimte verwarmd te worden. Hierdoor kan de thermostaat een paar graden omlaag en bespaar je energie én geld!

Met de elektrisch verwarmde bureau matten en warme voeten matten zit je dus niet alleen lekker warm achter je bureau, maar bespaar je ook energie en geld.

 


1 opmerking

  • Irene Kooij

    Deze review schrijf ik op mijn heerlijk verwarmde bureaulegger van DeWarmeMat. Het voelt al meteen een stuk fijner dan een koud bureaublad voor mijn rsi-arm. En de mat is nog prachtig ook. Heel fijn geholpen door Delilah.

Laat een reactie achter