Bureau mat

Bureau mat

Er zijn mensen die het steevast erg koud hebben wanneer ze hun werk achter de computer doen. Voor die mensen kan De WarmeMat dé oplossing bieden. Zeker ook voor mensen met gewrichtsklachten is warmte noodzakelijk. Door dit gunstige werkklimaat dat u met De WarmeMat kunt realiseren, kan iedereen zijn of haar werk gewoon doen. Het is ondertussen een gegeven dat mensen die te kampen hebben met RSI, een muishand, artritis, hand pijn of gewrichtspijn erg veel baat hebben bij de producten van De WarmeMat. Mooi voorbeeld van een van de producten die De WarmeMat aan kan bieden is de bureau mat.

De bureau mat: een eenvoudige en effectieve wijze van verwarmen

Door met een bureau mat te werken is het uitgesloten dat u nog te maken krijgt met koude handen terwijl u uw werk doet achter de computer. De bureau mat is elektrisch verwarmd en het gebruik van de bureau mat geldt als een eenvoudige en effectieve wijze om de handen warm te houden. De infrarood verwarming helpt om spierpijn en pijn in de gewrichten te verlichten. De bureau mat van De WarmeMat is allesbehalve duur en verbruikt weinig stroom.

 

Verwarde bureau matten

Zo verbetert u het thuisklimaat als u kiest voor thuiswerken

In de bureau mat van De WarmeMat is over het gehele oppervlak een infrarood verwarmingselement geïntegreerd. De mat is buitengewoon goed geïsoleerd. Uiteraard voldoet de bureau mat aan de Europese veiligheidsnormen. U kunt dit product van De WarmeMat op een gewoon stopcontact aansluiten en de standaard afmeting is 650 bij 450 millimeter. Doorgaans is deze mat van De WarmeMat gemaakt van duurzaam kunstleder. U zou kunnen stellen dat door het gebruik van dit product er sprake is van bureau verwarming. De mat biedt bescherming tegen de kou en verlichting van klachten. De verwarmde muismat ziet er leuk uit en is in veel verschillende soorten beschikbaar en het thuisklimaat bij thuiswerken wordt door het gebruik van de mat een stuk aantrekkelijker.

Collections bekijken

 

Ook voor verwarmde snijmatten en verwarmde matten van de voeten

Behalve dit product, kan De WarmeMat u op meer vlakken van dienst zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook verwarmde snijmatten en verwarmde voeten matten aan. U hoeft het in elk geval nooit koud te hebben en u kunt zelfs gedurende de werkzaamheden de effecten van de verwarming op uw klachten voelen. Want hoe langer u gebruikmaakt van de warme mat, hoe beter u zich gaat voelen. Maak er dus gebruik van. U hoeft het in elk geval nooit meer koud te hebben.

Verwarmde voetenmat