Bureau onderlegger

Bureau onderlegger

Een bureau onderlegger die er fraai uitziet en die voor verwarming zorgt. Dat is wat De WarmeMat u kan bieden. Dat is niet alleen gewoon erg aangenaam en prettiger, het kan u zeker ook helpen als u te maken hebt met klachten aan spieren of gewrichten. De bureau onderlegger van De WarmeMat is veilig in gebruik en kan zorgen voor verwarming tot wel 35 graden Celsius.

De bureau onderlegger is gemaakt van synthetisch en dus brandwerend materiaal

De specialist, want dat is De WarmeMat, heeft de bureau onderlegger beschikbaar in vier verschillende afmetingen en de onderligger kan geleverd worden in de kleuren antraciet grijs en crème. De bureau onderlegger is van een synthetisch materiaal, met een brandwerende werking. Want behalve dat De WarmeMat comfort en vooral warmte wil bieden, speelt veiligheid ook een zeer belangrijke rol bij de productie van de onderleggers.

 

Meer informatie

 

 

Bureau onderlegger

U sluit de onderlegger gewoon op een regulier stopcontact aan

Het mooie aan de bureau onderlegger van De WarmeMat is dat u de onderlegger gewoon aan kunt sluiten op een gewoon stopcontact. De bureau onderlegger heeft een laag vermogen van 200W/m2. Het verwarmingselement dat voor de warmte zorgt, is geïnduceerd met een hoog rendement. De onderlegger heeft een twee-aderig snoer en is standaard voorzien van 2 meter Europees stekkersnoer met aan/uit schakelaar.

Collections bekijken

 

 

 

De WarmeMat heeft meer dan alleen een verwarmde bureau onderlegger

Zeker als u te maken hebt met klachten als RSI, reuma, artritis en handpijn, kan een bureau onderlegger u echt helpen. Dat doet de onderlegger ook als u gewoon een koude werkplek heeft. U bent gaan thuiswerken en doet uw werk in een niet goed geïsoleerde kamer? Dan is de bureau onderlegger van De WarmeMat uw privé-kachel. U kunt behalve voor een verwarmde onderlegger ook kiezen voor een verwarmde voetenmat overigens, zoals ook de verwarmde snijmat en muismat tot de collectie van De WarmeMat behoort tegenwoordig. En de verwachting is dat er met de tijd nog meer producten op de markt komen.  

Niemand hoeft het nog koud te hebben met speciale dank aan De WarmeMat

Met speciale dank aan De WarmeMat hoeft niemand het nog koud te hebben achter de computer. Dat is niet alleen prettig, maar voor sommige mensen ook gewoon noodzaak. Zeker als sprake is van reumatische klachten is warmte ontzettend belangrijk. Door de warmte worden de klachten verlicht. Dat en het feit dat er door de warmte sprake is van een comfortabele werkplek maken producten als de verwarmde bureau onderlegger en de verwarmde voetenmat eigenlijk voor iedereen onmisbaar.

  

Verwarmde voetenmat