Bureau verwarming

Bureau verwarming

Misschien heeft u er nog nooit echt over nagedacht, maar er zijn tal van manieren van bureau verwarming beschikbaar. U hoeft het dus niet meer koud te hebben als u uw werk doet achter de computer. Zeker met de producten van De WarmeMat is het goed toeven achter uw computer en kunt u zelf klachten aan spieren en gewrichten verlichten. Had u dat maar eerder geweten!

Als u te maken heeft met reuma, artritis en handpijn

Neem de bureau mat, die met behulp van een over de gehele oppervlakte geïntegreerde infrarood verwarmingselement voor warmte zorgt, zeker aan uw handen. Veel mensen hebben koude handen achter de computer. Andere mensen kiezen voor dit product van De WarmeMat als sprake is van klachten zoals RSI, een muishand, reuma, artritis, gewrichtspijn of handpijn. De warmte is niet alleen lekker, de pijnklachten die u heeft worden door die verwarming verlicht. Over een win-win situatie gesproken.

Verwarde bureau matten

 

De bureau verwarming maakt van elke werkplek een comfortabele werkplek

Er zijn meer manieren van bureau verwarming van De WarmeMat beschikbaar. Zo biedt deze specialist u ook verwarmde snijmatten en een verwarmde voeten mat. Met deze mat krijgt u niet meer te maken met koude voeten. Ook deze manier van verwarmen kunt u omschrijven als eenvoudig en effectief. De mat is beschikbaar in verschillende afmetingen en uiteraard zijn de matten gemaakt van brandwerend materiaal. De mat heeft wat de warmte betreft een laag vermogen en beschikt over een CE en EN normering. Daarmee is de bureau verwarming niet alleen heerlijk warm, maar ook buitengewoon veilig.

 

Collections bekijken

 

 

 

Verlichting van de pijn gedurende de werkzaamheden

Zeker mensen die thuiswerken en niet meteen een ideale werkplek hebben, hebben nogal eens met kou te maken. Een bureau verwarming kan dan echt een uitkomst zijn. Bovendien is er een grote groep mensen die vanwege klachten erg gebaat is bij warmte. Als er sprake is van spier- of gewrichtsklachten, dan kan de warmte van de matten van De WarmeMat zelfs voor verlichting zorgen gedurende de werkzaamheden.

WarmeMat kan u op verschillende manieren van dienst zijn

De WarmeMat kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Wat dacht u van een schrijfonderlegger, schrijfmatbureaus, speciale bureau bescherming en verwarmde bureau onderleggers. Met die producten heeft u als het ware een eigen privé-kachel en de matten kunnen ook dienst doen als zolder verwarming, als u daar in het kader van thuiswerken een plek op zolder heeft gevonden.

Verwarmde voetenmat